Contact

Styled for Sale verkoopstyling Zutphen

Tel: 06-11755106

info@styledforsale.nl

K.v.k nummer 66913551

BTW nummer NL193111925B01

Facebook
Twitter

Bel me terug

 

Woningfotografie

Styled for Sale verkoopstyling heeft uw huis optimaal gepresenteerd en alle sterke punten benadrukt.  

Als u uw woning te koop zet, wilt u dat uw advertentie zoveel mogelijk wordt bekeken. Woningfotografie is daarom van cruciaal belang.
Vaak wordt het effect van goede foto’s onderschat, waardoor de ruimtes in huis niet goed zichtbaar worden gemaakt naar potentiële kopers en dat is nu juist wel de bedoeling! Juiste zichtlijnen en goede belichting van de foto's  zijn belangrijk voor een optimale presentatie op Funda.

Uit onderzoek is gebleken dat er gemiddeld maar enkele seconden naar een foto wordt gekeken. Juist daarom is het zo belangrijk dat wát er op de foto te zien is een goede eerste indruk geeft. Verleid potentiële kopers met mooie foto's tot een bezichtiging!

 

Realistische verkoopfoto's

Woningfoto's worden vaak gemaakt met gebruik van een groothoeklens die ervoor zorgt dat zoveel mogelijk ruimte op de foto zichtbaar is. De foto en de werkelijkheid kunnen nogal eens flink verschillen, wat teleurstellende reacties op kan leveren van de kijkers.  

Styled for Sale woningfotografie laat uw woning realistisch zien, voor herkenning en een positief gevoel bij een bezichtiging.

U ontvangt een professionele fotoreportage van uw gehele woning en eventuele buitenruimtes om direct op funda te kunnen plaatsen.

 
De koper moet een goed gevoel krijgen bij uw huis!

 

 

Uit onderzoek blijkt dat huizen die zijn aangepakt door verkoopstylisten aanzienlijk meer kijkers hebben.

 

 

Bel 06 117 551 06 voor een GRATIS intakegesprek of mail naar info@styledforsale.nl

Styled for Sale maakt foto's die uw woning verkopen!