Contact

Styled for Sale verkoopstyling Zutphen

Tel: 06-11755106

info@styledforsale.nl

K.v.k nummer 66913551

BTW nummer NL193111925B01

Facebook
Twitter

Bel me terug

 

Verkoopstyling

Wat is verkoopstyling nu precies?
Verkoopstyling is simpel gezegd het verkoopklaar maken van huizen.

Styled for Sale verkoopstyling werkt met de 'hands on' aanpak. Dit betekent dat ik direct voor u aan de slag ga om uw huis met zo min mogelijk middelen zo optimaal mogelijk te presenteren voor een zo groot mogelijke publiek.

Als verkoopstylist ga ik met een neutrale blik door uw woning en zorg ervoor dat alle ruimtes goed tot hun recht komen. Ik maak hierbij zoveel mogelijk gebruik van uw eigen interieur, eventueel aangevuld met passende accessoires. Na de styling ontvangt u extra tips hoe u uw woning tijdens een bezichtiging kunt presenteren. 

 

Verkoopstyling werkt!

Uit onderzoek is gebleken dat huizen die zijn aangepakt door verkoopstylisten aanzienlijk meer kijkers hebben.
Verkoopstyling is een bewezen concept, het vergroot uw kansen om uw huis sneller en tegen een hogere prijs te verkopen. Het voelt in eerste instantie misschien wat vreemd te investeren in de verkoop van uw oude huis, maar een gemiddelde verkoopstyling van € 500,- euro levert meer op dan een prijsverlaging van € 5.000,- tot € 10.000,- euro met soms (langdurige) dubbele lasten.

 

Verkoopcoach

Styled for Sale verkoopcoaching begeleidt u in het proces rondom de verkoop van uw huis. Zeker als u kiest voor een internetmakelaar komt er veel op u af. Wij bieden naar wens ondersteuning op 1 of meer van onderstaande onderdelen.  

  • Maken van professionele verkoopfoto's.
  • Verzorgen van rondleidingen en begeleiden van 'Open Huis' 
  • Inrichten van leegstaande woningen
  • Meubelverhuur.

 

Meubelverhuur

Een leeg huis is lastig te verkopen. Potentiële kopers kunnen zich maar moeilijk voorstellen hoe hun meubels passen in een lege ruimte.  De ruimtes komen niet tot hun recht. 

Styled for Sale meubelverhuur laat uw oude huis weer ZIEN door alle belangrijke ruimtes zo in te richten zodat de potentiële koper verleid wordt om uw woning te komen bezichtigen. Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden van meubelverhuur door te nemen. 

"Mijn huis is netjes opgeruimd, heb ik verkoopstyling wel nodig?"
Een opgeruimd huis is geweldig, maar kan de potentiële koper  door uw persoonlijke spulletjes heen kijken?  Ze willen immers uw huis kopen en niet uw inrichting.

 

"Mijn huis verkoopt zichzelf wel"
U heeft waarschijnlijk een prachtig huis maar u zult zich moeten onderscheiden op de woninmarkt om potentiële kopers te verleiden!

Bel 06 117 551 06 voor een GRATIS intakegesprek of mail naar info@styledforsale.nl

Styled for Sale laat uw huis ZIEN!