Contact

Styled for Sale verkoopstyling Zutphen

Tel: 06-11755106

info@styledforsale.nl

K.v.k nummer 66913551

BTW nummer NL193111925B01

Facebook
Twitter

Bel me terug

Over Styled for Sale

Met veel enthousiasme is Mireille Eding de trotse eigenaresse van  Styled for Sale. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de Zorg- en Welzijnssector voelde zij de behoefte te willen veranderen. Haar leven lang houdt zij zich al graag bezig met interieur. Met minimale middelen een zo sfeervol mogelijk 'thuis' te creëren is één van haar doelstellingen. Dit heeft ze dan ook meegenomen naar verkoopstyling. Creativiteit, durven en doen zijn enkele eigenschappen die ze gebruikt in haar werk. Ze heeft de opleiding tot Verkoopstylist succesvol afgerond en is gecertificeerd  Interieurfotograaf. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in het nabewerken van foto's zodat deze nog beter tot hun recht komen in de presentatie. 

Mireille is een open en prettige persoonlijkheid die rust uitstraalt. Ze steekt graag haar handen uit de mouwen om u te helpen uw woning optimaal in de markt te zetten!

 

Het werkgebied van Styled for Sale is Noord en Midden Gelderland met Apeldoorn als centraal punt. Maar ook buiten deze regio staan we graag voor u klaar!

 

 

Samen maken we uw huis klaar om gezien én verkocht te worden!